Gezelschap Joli Vyann werkt in haar workshops op een bijzondere manier met dans, acrobatiek en hoe je die twee kunt combineren. Deelnemers zullen een combinatie leren met daarin moderne dans, vloerwerk en contact. Ze leren hoe je samen met een partner lifts en acrobatische figuren kunt uitvoeren. Ook zullen de deelnemers onder begeleiding van de artiesten op zoek gaan hun eigen bewegingskwaliteit. De workshop zal energiek, dynamisch en uitdagend zijn.

De artiesten van Joli Vyann hebben veel ervaring in het geven van workshops aan verschillende doelgroepen van beginners tot professionals. De workshop zal qua niveau aansluiten op de mogelijkheden van de deelnemers en is daarom geschikt voor alle leeftijden en ervaringen.

Datum do 25 aug
Tijd 12:30 - 14:00 uur
Locatie Eemhuis
jongeren
Docent Gezelschap Joli Vyann (GB)

Workshop acrobatiek / dans van Joli Vyann

Musical maken in 1 dag - jongeren

Musical, zingen, dansen, spelen... het komt hier allemaal samen. In één dag maak je met elkaar een musical. Je krijgt les van twee professionele musicaldocenten, die weten wat er nodig is om jou te laten stralen in een musical. Aan het eind van deze dag spelen jullie de musical voor iedereen die wil komen kijken. Gaaf! Deze workshop dag is inclusief lunch..

Let op: deze workshop is geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen.

Eemhuis

CONTACT

ZOEKRESULTAAT