In deze workshop maak je zelf hele bijzondere ijsjes. Onder begeleiding van een echte foodie (Ruthi Gouw) ga je rare smaakcombinaties maken. Of je gaat een ijsje maken van iets waarvan je denkt dat kan helemaal geen ijssmaak kan zijn. Het is helemaal aan jou. Wij zorgen voor de ingrediënten en jij maakt het ijs.

Omdat het ijs natuurlijk tijd nodig heeft om te bevriezen ga je ook onder begeleiding van een kunstenares een mooie verpakking maken voor je ijsjes. Hoe gaaf is dat! Je eigen ijsje, met een zelf bedachte smaak en naam in een zelfgemaakt verpakking. Je krijgt een vriestas om de ijsjes mee naar huis te nemen en ze daar uit te delen, maar je mag ze natuurlijk ook meteen opeten!

Datum do 18 aug
Tijd 10.00-15.00 uur
Locatie ICOON
Toegang €30,- incl. lunch, limo en lekkers
Leeftijd 10+
Docent Max Grünfeld & Ruthi Gouw

CONTACT

ZOEKRESULTAAT