Ben jij tussen de 10 en 14 jaar oud, vind je het leuk om theater te maken en zit je vol met ideeën? Dan is de Theaterweek echt iets voor jou!

In de herfstvakantie wordt in samenwerking met Kunstbrouwerij en Scholen In De Kunst de Theaterweek georganiseerd. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober in Amersfoort, in het Eemhuis op de 4e verdieping bij Scholen in de Kunst.

Programma
Elke dag gaan wij van 10:00 tot 15:00 uur de hele dag theater maken en werken aan een geheel eigen stuk, dat wij op vrijdagavond 20 oktober om 19:00 uur presenteren aan alle ouders, familieleden en vrienden die graag willen komen kijken!

De Theaterweek wordt begeleid door Thjum Arts en Mike Nijstad, twee jonge mannen met allebei een flinke dosis aan ervaring, die zij al drie jaar doorgeven in de Theaterweek.

Thjum Arts
Thjum is al ruim vier jaar wekelijks op de podia te vinden als cabaretier. Dit jaar won hij de Publieksprijs van de Comedy Talent Award 2017. Daarnaast schreef hij voor Loesje, gaf hij gastlessen Drama over ‘humor’ en is hij als creatieve dwarsdenker actief. Thjum gelooft in maken, iedereen is in staat vanuit zijn of haar eigenheid iets te creëren en daarmee verbinding te maken. Dat is het uitgangspunt in de lessen die hij geeft.

Mike Nijstad
Mike is al van jongs af aan druk met zingen, gitaarspelen en acteren. Gedurende de middelbare school was hij daarom ook veel aan het optreden met bandjes en actief in verschillende theatergezelschappen. In 2016 speelde hij in de theatertour “De Mega Sint Show”. Daarnaast is hij achter de schermen actief bij de televisie, bij programma’s als The Voice Of Holland, Dance Dance Dance en RTL Late Night. De ervaring in deze grootschalige producties brengt Mike met liefde over aan jonge enthousiastelingen.

Aanmelden
Is de Theaterweek met jouw creativiteit en plezier in theater echt iets voor jou? Meld je dan door je naam, leeftijd, mailadres en het telefoonnummer van je ouder(s)/verzorger(s) te mailen naar theaterweek@hotmail.com.

Datum ma 16 okt
Tijd 10.00 - 15.00 uur
Locatie Eemhuis
Toegang €95,- contant betalen
Leeftijd 10-14 jaar
16-20 oktober

CONTACT

ZOEKRESULTAAT