Ben jij tussen de 11 en 14 jaar oud, vind je het leuk om theater te maken en je zit je vol met ideeën? Dan is de Theaterweek echt iets voor jou!

In de zomervakantie wordt in samenwerking met Kunstbrouwerij en Scholen In De Kunst de Theaterweek georganiseerd. Van 26 tot en met 30 augustus 2019 in Amersfoort, in het Eemhuis van Scholen In De Kunst. Elke dag gaan wij van 10:00 tot 15:00 de hele dag theater maken en werken aan een geheel eigen stuk, dat door de deelnemers zelf gemaakt wordt aan de hand van een thema. Op vrijdagavond 30 augustus om 19:00 wordt de voorstelling gepresenteerd aan alle ouders, familieleden en vrienden die graag willen komen kijken!

De Theaterweek wordt begeleid door Thjum Arts, Levi Arts en Mike Nijstad, drie jonge mannen met een flinke dosis aan ervaring, die zij al vijf jaar doorgeven in de Theaterweek. In het maakproces in de Theaterweek wordt gewerkt vanuit drie kernwaarden; verbinding, kracht van het individu en creativiteit. Een door de groep zelf gemaakt stuk, waarin iedereen in zijn kracht staat, is het doel.

Thjum (25) is al ruim vier jaar wekelijks op diverse podia te vinden als cabaretier. In 2018 won hij bij het Amsterdam Studenten Cabaret Festival de jury- en publieksprijs. Ook won hij de Comedy Talent Award 2017. Daarnaast schreef hij voor Loesje, gaf hij gastlessen Drama over ‘humor’ en ontwerpt en geeft hij zijn eigen vak ‘Creatief Netwerken’ in het middelbaar onderwijs. Thjum gelooft in maken, iedereen is in staat vanuit zijn of haar eigenheid iets te creëren en daarmee verbinding te maken. Dat is het uitgangspunt in de lessen die hij geeft.

Levi (24) heeft een gezonde dosis ervaring en enthousiasme bij het begeleiden van kinderen en jongeren. Hij deed vrijwilligerswerk bij zomerkampen, de tussenschoolse opvang, een buurtcentrum, een sportvereniging en studeerde een jaar de Pabo. Ook speelde hij in theaterstukken mee en raakte in aanraking met het regisseren van kindertheater. Door zijn combinatie van pedagogische vaardigheden en enthousiasme voor theater en muziek, vliegt Levi elke uitdaging in de Theaterweek aan.

Mike (21) is al van jongs af aan druk met zingen, gitaarspelen en acteren. Gedurende de middelbare school was hij daarom ook veel aan het optreden met bandjes en actief in verschillende theatergezelschappen. Hij speelde Cas de Ranger in de “Cas de Ranger LIVE Show” in kinderpretpark Julianatoren en presenteerde voor Omroep Tilburg. Ook is hij achter de schermen actief bij programma’s als The Voice Of Holland en Kids Top 20. De ervaring in deze grootschalige producties brengt Mike met liefde over aan jonge enthousiastelingen.

Is de Theaterweek met jouw creativiteit en plezier in theater echt iets voor jou? Meld je dan hier aan. Let op: je aanmelding is pas definitief zodra de betaling is afgerond. De betaallink verschijnt na afloop van het aanmeldformulier.

Voor eventuele vragen of andere zaken, kunt u contact opnemen via theaterweek@hotmail.com of 06-54947697.

Datum ma 26 aug
Tijd 10.00-15.00 uur dagelijks
Locatie Eemhuis
Toegang €125,- incl. lunch
Leeftijd 11-14 jaar

CONTACT

ZOEKRESULTAAT