Ben jij tussen de 15 en 18 jaar oud en heb je altijd al met leeftijdsgenoten samen een eigen theatervoorstelling willen maken? Dan zit je bij de Theaterweek helemaal goed!

In de zomervakantie wordt in samenwerking met Kunstbrouwerij en De Kamers de Theaterweek georganiseerd. De Theaterweek begint op maandag 23 augustus met enkel een thema. Op vrijdagavond 27 augustus presenteer je een met de groep samen gemaakte voorstelling!

Elke dag werk je samen met Thjum, Emiel en Mike vanuit theater, dans en muziek. Het creatieve proces van theater maken staat centraal, dus je hoeft niet in alle disciplines even bedreven te zijn. Plezier en creativiteit zijn het belangrijkste!

We werken in de Theaterweek met drie kernwaarden; verbinding, kracht van het individu en creativiteit. Een door de groep zelf gemaakt stuk, waarin iedereen vanuit zijn/haar eigen talent aan bijdraagt, is het doel. Van maandag tot en met donderdag is de Theaterweek van 11:00 tot 16:00 in het Eemhuis (Amersfoort), op vrijdag zijn het dagprogramma en de voorstelling om 20:00 in Theater De Kamers (Vathorst). De voorstelling wordt twee keer opgevoerd, zodat er in twee groepen op gepaste afstand van het eindresultaat genoten van worden!

De week bestaat uit vijf dagen theater maken, inclusief lunch en voorafgaand aan de slotvoorstelling wordt een gezamenlijk diner verzorgd. Kosten zijn €145 per deelnemer.

Is de Theaterweek met jouw creativiteit en plezier in theater echt iets voor jou? Meld je dan aan door hier te klikken. 

LET OP! Het is van belang om elke dag volledig aanwezig te zijn om deel te nemen aan de Theaterweek.

Ook voor andere vragen, zijn wij bereikbaar via theaterweek@hotmail.com of 06-54947697

Begeleiders
Thjum
(27) gelooft in maken, iedereen is in staat vanuit zijn of haar eigenheid iets te creëren en daarmee verbinding te maken. Dat is het uitgangspunt in de lessen die hij geeft. Hij is al ruim zes jaar wekelijks op diverse podia te vinden als cabaretier. Hij stond in de Finale van het BNN VARA Leids Cabaret Festival en won bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival de jury- en publieksprijs. Als afgestudeerd sociaal werker is Thjum naast zijn eigen optredens op diverse manieren betrokken in de sociale- en culturele sector. Zo ontwierp en gaf hij zijn eigen vak ‘Creatief Netwerken’ op middelbare scholen. Thjum zal in 2022 door heel Nederland te zien zijn met zijn eerste avondvullende voorstelling.

Emiel (24) heeft altijd al een passie gehad voor het maken van dans met kinderen en jongeren. Hij heeft gewerkt met veel verschillende niveaus en doelgroepen, maar in al zijn lessen ligt de focus op het zelf leren maken van dans. Emiel geeft bijvoorbeeld les in de stijlen breakdance, moderne dans en bewegingstheater. In zijn producties zoekt hij vol nieuwsgierigheid samen met de dansers naar hun eigen bewegingsstijl. Hierdoor is het maken van een voorstelling met Emiel voor hem net zo vet als de voorstelling zelf!

Mike (23) krijgt er energie van als hij ziet dat mensen hun talent ontwikkelen. Wat het ook is, als het voortvloeit uit een passie kan hij overal enthousiast van worden. De Theaterweek is een plek waar dit altijd gebeurt, dus Mike kan niet wachten om weer te beginnen! Op dit moment is hij masterstudent Onderwijswetenschappen en hij rondde afgelopen jaar een commerciële opleiding voor de entertainmentbranche af. Van daaruit werkte hij in diverse grote televisieproducties en speelde hij shows in kinderpretpark Julianatoren. Zijn ervaring geeft hij graag door aan jonge enthousiastelingen!

De technische ondersteuning is in handen van Levi Arts (26), een vast gezicht in de Theaterweek!

Datum ma 23 aug
Tijd ma t/m do: 11.00-16.00 / vr: 11.00-21.00
Locatie Eemhuis + voorstelling in De Kamers
Toegang €145,- (inclusief lunch)
Leeftijd 15-18 jaar
Docent Thjum, Emiel, Mike, Levi

CONTACT

ZOEKRESULTAAT