Ben jij tussen de 11 en 14 jaar oud, vind je het leuk om theater te maken en je zit je vol met ideeën? Dan is de Theaterweek echt iets voor jou!

In de zomervakantie wordt van 20-24 augustus in samenwerking met Kunstbrouwerij en Scholen in de Kunst de Theaterweek georganiseerd in het Eemhuis.

Wat ga je doen?
Elke dag gaan wij van 10:00 tot 15:00 de hele dag theater maken en werken aan een geheel eigen stuk, dat door de deelnemers zelf gemaakt wordt aan de hand van een thema. Op vrijdagavond 24 augustus om 19:00 wordt de voorstelling gepresenteerd aan alle ouders, familieleden en vrienden die graag willen komen kijken!

De Theaterweek wordt begeleid door Thjum Arts, Levi Arts en Mike Nijstad, drie jonge mannen met een flinke dosis aan ervaring, die zij al vier jaar doorgeven in de Theaterweek. In het maakproces in de Theaterweek wordt gewerkt vanuit drie kernwaarden; verbinding, kracht van het individu en creativiteit. Een door de groep zelf gemaakt stuk, waarin iedereen in zijn kracht staat, is het doel.

Thjum
Thjum (24) is al ruim vier jaar wekelijks op diverse podia te vinden als cabaretier. Vorig jaar won hij de Publieksprijs van de Comedy Talent Award 2017. Daarnaast schreef hij voor Loesje, gaf hij gastlessen Drama over ‘humor’ en ontwerpt en geeft hij zijn eigen lessen in het middelbaar onderwijs. Thjum gelooft in maken, iedereen is in staat vanuit zijn of haar eigenheid iets te creëren en daarmee verbinding te maken. Dat is het uitgangspunt in de lessen die hij geeft.

Levi
Levi (23) heeft een gezonde dosis ervaring en enthousiasme bij het begeleiden van kinderen en jongeren. Hij deed vrijwilligerswerk bij zomerkampen, de tussenschoolse opvang, een buurtcentrum, een sportvereniging en studeerde een jaar de Pabo. Ook speelde hij in theaterstukken mee en raakte in aanraking met het regisseren van kindertheater. Door zijn combinatie van pedagogische vaardigheden en enthousiasme voor theater en muziek, vliegt Levi elke uitdaging in de Theaterweek aan.

Mike
Mike (20) is al van jongs af aan druk met zingen, gitaarspelen en acteren. Gedurende de middelbare school was hij daarom ook veel aan het optreden met bandjes en actief in verschillende theatergezelschappen. Hij speelde in de theatertour “De Mega Sint Show” en presenteerde voor Omroep Tilburg. Ook is hij achter de schermen actief bij programma’s als The Voice Of Holland en Dance Dance Dance. De ervaring in deze grootschalige producties brengt Mike met liefde over aan jonge enthousiastelingen.

Is de Theaterweek met jouw creativiteit en plezier in theater echt iets voor jou? Meld je dan aan!

Voor eventuele vragen of andere zaken, kunt u contact opnemen via theaterweek@hotmail.com of 06-54947697.

Datum ma 20 aug
Tijd ma t/m vr 10.00-15.00 uur, vr 19.00 uur voorstelling
Locatie Eemhuis
Toegang € 95,- inclusief lunch
Leeftijd 11-14 jaar

CONTACT

ZOEKRESULTAAT