LET OP: DEZE WORKSHOP IS GEANNULEERD.

De workshop singer-songwriter laat zien wat er allemaal komt kijken bij het schrijven van je eigen songs. Aan de hand van leuke opdrachten leer je spelenderwijs meer over het maken van een songtekst, het verzinnen van een melodielijn, het zoeken naar bijpassende akkoorden, de opbouw van een liedje, de invloed van verschillende grooves en uiteindelijk de performance. De workshop begint met een vocal warming-up en daarna ga je lekker aan de gang.

Speel je gitaar of een ander instrument? Neem maar mee!

Deze workshop is ook geschikt voor ervaren singer-songwriters, die op zoek zijn naar nieuwe inspiratie en een frisse kijk op hun composities.

Niki Romijn
Niki Romijn is zangeres, componist, theatermaker, stemactrice en regisseur. Vanaf haar zesde volgde ze ballet- en muzieklessen en leerde zichzelf piano spelen. Ze zong in diverse popbandjes en studeerde solozang aan het Hilversums Conservatorium. Hierna ontwikkelde ze zich verder als theatermaker en stemactrice. Naast het schrijven van muziek in opdracht, schreef ze ook al het materiaal voor haar eigen muziektheaterproducties.

De workshop wordt om 15:45 uur afgesloten met een mini live concert waarbij vrienden en familie welkom zijn. 

Datum wo 26 apr
Tijd 13:30 - 16:00 uur
Locatie Eemhuis
Toegang € 10,-
14-17 jaar
Docent Niki Romijn

CONTACT

ZOEKRESULTAAT