De workshop PHILIP, PARADIJS & PEREN begint in Kunsthal KAdE. Daar bekijk je wat de kunstenaar Philip Vermeulen speciaal gemaakt heeft voor de expositie Schurend Paradijs. Hij vertelt zelf hoe en waarom hij het gemaakt heeft. Het werk van Philip Vermeulen lijkt te bewegen terwijl het echt alleen maar patronen en vlakken zijn. Je staat er voor en denkt ‘wat gebeurt er allemaal?  

Daarna ga je, samen met Philip (ja, de kunstenaar zelf!) op dezelfde manier een eigen werk maken. Door patronen over elkaar heen te leggen gaat je schilderij bewegen… Magisch en duizelingwekkend.  

Aan het einde wordt jouw werk tentoongesteld en kunnen je het toegestroomde publiek van ouders, vriendjes en vriendinnetjes voor de gek houden. Want alleen jij weet wat echt is en wat niet. 

Let op: we verzamelen en starten bij Kunsthal KAdE en eindigen bij Scholen in de Kunst in het Eemhuis op de 4e verdieping.

Kunsthal KAdE
Begin 2022 presenteerde Kunsthal KAdE de tentoonstelling 'Schurend Paradijs', waarin twaalf hedendaagse kunstenaars worden uitgenodigd te reflecteren op het utopische ideaal van een maakbare wereld, binnen een wereld die allesbehalve maakbaar blijkt. De tentoonstelling is te zien van 5-2-2022 tot 3-7-2022.

Datum di 03 mei
Tijd 10.00-12.30 uur
Locatie Kunsthal KAdE & Eemhuis
Toegang €12,50
Leeftijd 8+
Docent Philip Vermeulen

CONTACT

ZOEKRESULTAAT