Het Poolse gezelschap Muzikanty wordt gevormd door de heren Piotr Chlipalski, Jacek Dzwonowski en Marcin Dzwonowski. Een multi-instrumentalist, componist, arrangeur, acteur, schrijver… Muzikanty biedt het allemaal. Al meer dan 15 jaar werken zij samen in verschillende performances en projecten. De afgelopen 2 jaar creëerde Muzikanty maar liefst 5 straat shows en wonnen zij de Grand Prix op het cabaret song festival. Samen traden zij op bij (straat)theaterfestivals in 15 verschillende landen. Afzonderlijk van elkaar in nog een dozijn andere landen.

In deze hilarische muziekles met verschillende instrumenten, geleid door de 3 nomadische muzikanten worden de deelnemers meegenomen op een reis langs Chinese volksdeuntjes, wereldmuziek, Europese klassieke muziek, jazz, 20e -eeuwse hits uit de entertainment industrie tot recente ontwikkelingen in de muziek.

Deze workshop bestaat voor een deel uit een concert van het gezelschap Muzikanty. Daarnaast zullen de muzikale acteurs de deelnemers samen laten spelen en bewijzen dat er in iedereen een geboren muzikant schuilt. Met een lach en succes verzekerd


Datum do 25 aug
Tijd 10:00 - 11:30 uur
Locatie Eemhuis
Jongeren, gevorderde amateurs/semi professionals
Docent Muzikanty

CONTACT

ZOEKRESULTAAT