Deze workshop is geannuleerd

Er is een moord in het Eemhuis in Amersfoort gepleegd. Heeft jouw personage dat gedaan of was het de schoonmaker, muziekdocent of een andere bezoeker van het Eemhuis? Jij gaat proberen om, vanuit jouw personage, de Eemhuismoordzaak op te lossen. Improviseren en scenario-denken is noodzakelijk! Overleggen kan, maar wees voorzichtig met wie je je informatie deelt...

Je ontvangt een dag voor de moord per mail je rol. In die mail vind je een beschrijving van jouw personage, jouw motieven en jouw relatie met andere aanwezige personages. Er is kleding aanwezig om de juiste rol te spelen, maar je mag natuurlijk ook al in personage arriveren. De docent is de spelleider en zal de rol van rechercheur op zich nemen. Dit kan zomaar eens de rol van je leven worden!

Zin in een improvisatietheater met een twist? Dan is dit echt iets voor jou. Koop nu je kaartje want er is beperkt plek voor deze workshop.

No shit, Sherlock!

Leeftijd
Deze editie is voor de leeftijd 14+. Er is 's ochtends een editie voor de leeftijd 12+. Zorg er dus voor dat je het juiste ticket koopt.
Heb je een vraag over deze leeftijdsgroepen? Stuur dan een mailtje naar nienkesmit@scholenindekunst.nl. 

Datum do 23 aug
Tijd 10.00-12.30 uur
Toegang €17,50
Leeftijd 14+
Docent Yara van der Velde

CONTACT

ZOEKRESULTAAT