Speel, zing en dans mee in de mini musical Matilda!

Tijdens deze workshop maak je met elkaar in één dag een korte versie van de musical Matilda. Het verhaal is geïnspireerd op het wereldberoemde boek van meesterverteller Roald Dahl. Het meisje Matilda heeft het zwaar met haar vreselijke ouders en doodenge schoolhoofd. Wanneer ze ontdekt dat ze geheime krachten heeft, veranderd haar leven en dat van haar klasgenootjes.

Er zijn leuke rollen te verdelen, zoals natuurlijk Matilda zelf, haar ouders, de lieve juf Engel, de klasgenootjes en het gevreesde schoolhoofd: mevrouw Bulstronk.

De dag wordt begeleidt door de ervaren musicaldocent Marjolijn van der Bruggen. Zij neemt jou mee in de wereld van musical en leert je handige tips.

Tussendoor zijn er pauzes met drinken en wat lekkers en we verzorgen een lunch. Bij speciale dieetwensen/allergieën willen we je vragen om zelf iets mee te nemen.

Presentatie
Je sluit de dag af met een presentatie in onze theaterstudio in kostuum en in echte theater spotlights. Het publiek is welkom vanaf 15.30 uur voor het eindresultaat. Dat wordt vast een gigantisch applaus!

Voor deze workshop is ervaring niet nodig.

Hoe moeilijk het leven soms ook kan zijn, je kan zelf je verhaal veranderen. Je moet alleen soms een beetje ondeugend zijn. – aldus Matilda. Trek dus je stoute schoenen aan en meld je aan voor deze heerlijke musical dag!

Deze workshop is voor de leeftijd 8+.

Kijktip
Heb je Netflix? Sinds een paar weken staat de nieuwe productie ‘Matilda the Musical’ online. Een absolute aanrader!

Datum wo 01 mrt
Tijd 10.00-16.00 uur
Locatie Eemhuis
Toegang €30,- incl. lunch
Leeftijd 8+
Docent Marjolijn van der Bruggen

CONTACT

ZOEKRESULTAAT