De aller eerste MINECRAFT MONDRIAAN BOUWWEDSTRIJD komt in de zomervakantie naar Amersfoort!

Op donderdag 17 augustus 2017 kun jij als Minecraft-fan je hart ophalen in het Eemhuis. Jongens en meiden tussen de 8 en 15 jaar oud worden in de zomervakantie uitgedaagd om een super gave wereld te bouwen...... in de kleuren van Mondriaan; rood, blauw, geel, wit en zwart!

Tijdens deze editie werken deelnemers in teams. Met je team ga je eerst brainstormen over jullie ontwerp, daarna is het tijd om te bouwen! Na afloop maakt de jury het winnende team bekend. Gaat het om winnen? Nee hoor, plezier staat uiteraard voorop.

Alle deelnemers ontvangen vlak voor de bouwwedstrijd een online formulier waarop je je voorkeur voor teamgenoten kunt opgeven. Stel dus vooraf met je vrienden je eigen team samen of laat je indelen en ontmoet zo nieuwe game-vrienden.

Wat heb je nodig om mee te doen?
Je moet al een keer Minecraft gespeeld hebben, maar je hoeft zeker geen expert te zijn! 
Dit moet je zelf meenemen:
- eigen laptop (geen tablet!) met Minecraft
- een oplader
- koptelefoon
- je inloggegevens van je Minecraftaccount 

Heb je geen eigen laptop? Dan kun je een laptop met Minecraft lenen. Dit ticket kost €17,50. 

Minecraft T-shirt
Alle deelnemers ontvangen op 17 augustus in het Eemhuis een gratis exclusief limited-edition Minecraft T-shirt! Deze hoef je dus niet vooraf ergens op te halen.

Contact
Heb je vragen over dit evenement? Mail naar medialab@bibliotheekeemland.nl.

Zomerpretpas
Kom jij uit het Soesterkwartier en heb jij de Zomerpretpas? Koop je ticket aan de balie van het Eemhuis, laat je pretpas zien en ontvang €2,50 korting. 

Tip
Wil jij alvast inspiratie opdoen? Neem een kijkje bij de expositie van De kleuren van De Stijl bij Kunsthal KAdE. Kinderen t/m 18 jaar gratis entree.

Dit evenement wordt georganiseerd door Het Medialab van De Bibliotheek Eemland en de Kunstbrouwerij, een initiatief van Scholen in de Kunst.

Datum do 17 aug
Tijd 13.00-17.00 uur
Locatie Eemhuis
Toegang €10,- (+ €7,50 voor leenlaptop)
8-15 jaar

CONTACT

ZOEKRESULTAAT