Let op: deze workshop is geannuleerd.

Digitale lettertypes en computers zijn we collectief beu, het is tijd voor old skool handlettering! Maak binnen no time een prachtige, unieke creatie met pen en papier. Docent Marjolein van Dam maakt je wegwijs in de wondere wereld van handlettering.

Letters
Heb je eigenlijk een mooi handschrift nodig? Nee hoor! Je gaat de letters namelijk tekenen. Je begint met de verschillende letters, een stukje basistheorie, waarmee we ook direct gaan oefenen om aan het einde van de workshop vol trots je eigen werk mee naar huis te kunnen nemen.

Wil jij dus kaarten, posters, krijtborden, ramen of misschien wel servies versieren met zelfgemaakte letters? Meld je aan en leer de basis van het handletteren tijdens deze workshop! Je gaat gegarandeerd vol inspiratie en enthousiasme naar huis.

Marjolein van Dam
Marjolein is grafisch ontwerper, illustrator en al van kinds af aan fervent handletteraar. Ze werkt zelfstandig onder de naam Lein in beeld en is zowel grafisch als op papier erg creatief. Handlettering is nu helemaal hip en Marjolein geeft op enthousiaste wijze tips & trics om er zelf mee aan de slag te gaan.

Voor wie

Deze workshop is zeer geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar. Dus bel je moeder/buurman/vriendin of collega op en doe mee!

Pen
Bij de workshopprijs zit een pen inbegrepen. Zo kun je thuis direct verder aan de slag!

Datum wo 18 okt
Tijd 13:30-16:00 uur
Locatie Eemhuis
Toegang €40,- inclusief pen
15+

CONTACT

ZOEKRESULTAAT