Deze workshop is uitverkocht!

Heb jij pennen in alle kleuren, gekke gummetjes en een handige puntenslijper, die een prachtig etui verdienen? Ontwerp en versier dan tijdens deze workshop je eigen unieke etui onder begeleiding van een echte kunstenaar.

Je start met een simpel etui die je van ons krijgt. Vervolgens maak je een ontwerp op papier, want een goede voorbereiding is het halve werk. En dan is het tijd om de mouwen op te stropen en er iets moois van te maken! Er zijn diverse materialen aanwezig in ons atelier. Na afloop ga je naar huis met je eigen etui. Mooi én ook nog eens mega handig voor school! 

Uiteraard is er tussendoor tijd voor limo en lekkers.

Leuke tip!
's middags is er nóg een leuke creatieve workshop voor 8+'ers! Namelijk de workshop GUM, GUTSEN & GRENADINE. Koop voor beide workshops een kaartje, neem je eigen lunch mee en knutsel er de hele dag op los. Voor de lunch is een begeleider aanwezig.

ZomerPretPas
Deze workshop doet mee met de ZomerPretPas! Heb jij het leukste kinderpaspoort van Amersfoort ook ontvangen? Koop dan nu je kaartje met korting en laat je boekje tijdens de activiteit afstempelen. 

Datum ma 26 aug
Tijd 10.00-12.30 uur
Locatie Eemhuis
Toegang € 15,- (ZomerPretPas €12,50)
Leeftijd 8+
Docent Emanuelle van den Broek

CONTACT

ZOEKRESULTAAT