Ben jij zo soepel als een slang en kun je flink maf doen?! Kom dan lekker toneel spelen en dansen tijdens AARDE, AMMEHOELA & APPELS!

In twee groepjes gaan we toneel spelen en dansen. Halverwege kunnen we even bijkomen met wat drinken en fruit. Daarna doen we de grote wisseltruc en draaien we de groepjes om. 

Het thema van de Kunstbrouwerij voorjaarsvakantie is het klimaat. Tijdens deze workshop komt dit thema ook aan bod. Hoe precies? Dat ontdek je maar op één manier: door mee te doen. 😊

Vind je het nog een beetje spannend? No problemo! Onze theater- en dansdocenten Marit en Tamara nemen je graag op sleeptouw en leren je ook nog super handige tips. En het aller belangrijkste: we gaan flink lol maken! 

De laatste 10 minuten (vanaf 12.20 uur) zijn de papa’s, mama’s en overige leden van het ophaal comité van harte welkom om te komen kijken naar het eindresultaat. Dat wordt vast een knetterhard applaus!

Dus heb jij zin om in de voorjaarsvakantie je lekker uit te leven, een hoop lol te maken én nieuwe dingen te leren? Doe dan mee met AARDE, AMMEHOELA & APPELS!

Doelgroep
Deze workshop is voor de leeftijd 6+. Op dezelfde dag bieden we deze workshop ook aan voor de leeftijd 4+: KLEUTERS, KOEKKOEK & KIWI’S.

Locatie
Deze workshop is bij Scholen in de Kunst in het ICOON gebouw in Vathorst, adres: Leeghwater 1, 3825 MH Amersfoort.

Datum di 28 feb
Tijd 11.00-12.30 UUR
Locatie ICOON
Toegang €10,-
Leeftijd 6+
Docent Marit Vosman/Tamara van Lent

CONTACT

ZOEKRESULTAAT