Op donderdag 1 maart in de voorjaarsvakantie kunnen alle Minecraft-fans hun hart weer ophalen. De grootste, gaafste, leukste Minecraft Bouwwedstrijd van het land komt weer naar het Eemhuis! Je kunt meedoen aan de ochtend-editie of de middag-editie. Bij beide wedstrijden is precies dezelfde bouwopdracht.
Klik onderaan op de ochtend of middag editie en koop je ticket.

Bouwopdracht
De Gemeente Amersfoort gaat het Stadhuis vernieuwen. Hiervoor hebben ze jullie hulp nodig! Jij ontwerpt samen met je team een nieuw Stadhuis! Vind jij dat het hoog tijd wordt voor een jacuzzi in de wachtruimte? Mag er wel wat meer kleur op de muren? Enne, zijn die kantoren niet super saai? Tip: pak je fiets en maak alvast eens een rondje om het Stadhuis om op ideeën te komen. 
Er zijn een aantal voorwaarden waar jouw ontwerp aan moet voldoen. Wil je ze alvast weten? Bekijk dan hier het filmpje!

Teams
In teams van 5 deelnemers wordt er aan 
de bouwopdracht gewerkt. Je kunt met je eigen vrienden komen (meld je bij binnenkomst tegelijk aan, dan delen wij jullie samen in een groepje in). Kom je alleen? Wij delen je in een groepje in, misschien ontmoet je wel nieuwe game vrienden... :-) 

Info
Wij regelen voor alle deelnemers een leenlaptop. Iedereen werkt dus op dezelfde computer en je hoeft helemaal niets zelfs meer mee te nemen. Lekker makkelijk! En weet je wat helemaal gaaf is? Alle deelnemers krijgen op de dag zelf een gratis Minecraft t-shirt!

MINECRAFT BOUWWEDSTRIJD

MINECRAFT BOUWWEDSTRIJD - ochtend

Bouw het nieuwe Stadhuis van Amersfoort! - ochtend

10:00-13:00 uur, 8-15 jaar, €15,-

do, 01 mrt/Eemhuis

MINECRAFT BOUWWEDSTRIJD - middag

Bouw het nieuwe Stadhuis van Amersfoort! - middag

14:00-17:00 uur, 8-15 jaar, €15,-

do, 01 mrt/Eemhuis

CONTACT

ZOEKRESULTAAT