Op woensdag 22 augustus kunnen alle Minecraft-fans hun hart weer ophalen. De grootste, gaafste, leukste Minecraft Bouwwedstrijd van het land komt weer naar het Eemhuis! Je kunt meedoen aan de ochtend-editie of de middag-editie. Zorg er dus voor dat je het juiste ticket koopt. Bij beide wedstrijden is precies dezelfde bouwopdracht.

Bouwopdracht
Woon je in de omgeving van Amersfoort? Dan ken je vast wel het Bosbad. Tijdens deze bouwwedstrijd ontwerp en bouw je jouw ideale versie van Het Bosbad. Is het volgens jou de hoogste tijd voor een jacuzzi in het Bosbad? Of misschien een extreem hoge duikplank? Of dacht je toch meer aan glijbaan met dubbele looping? Het mag zo gek mogelijk!

Verassing
De Buurtsportcoaches van Amersfoort hebben een mega leuke verassing! Alleen maar achter een scherm zitten te gamen is voor niemand goed… Afwisseling met buitenlucht en beweging is belangrijk. Daarom ontvangen alle deelnemers achteraf een vrijkaartje voor het Bosbad!

Praktische informatie
Iedereen maakt gebruik van een leen-laptop. Iedereen werkt dus op dezelfde computer en je hoeft dus helemaal niets mee te nemen, lekker makkelijk.

In teams van 5 deelnemers wordt er aan de bouwopdracht gewerkt. Je kunt met je eigen vrienden komen (meld je bij binnenkomst tegelijk aan, dan delen wij jullie samen in een groepje in). Kom je alleen? Wij delen je in een groepje in, misschien ontmoet je wel nieuwe game vrienden... :-) 

ZomerPretPas
Heb jij de ZomerPretPas ontvangen? Deze activiteit doet mee! Vul de actiecode in tijdens het betalen. 
Op de dag zelf moet je de ZomerPretPas laten afstempelen bij de activiteit.

Vragen
Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar nienkesmit@scholenindekunst.nl.

MINECRAFT BOUWWEDSTRIJD

MINECRAFT BOUWWEDSTRIJD

MINECRAFT BOUWWEDSTRIJD: bouw de coolste versie van het Bosbad - ochtendwedstrijd

10:00-12:30 uur, 8-15 jaar, €15,- incl. leenlaptop

wo, 22 aug/Eemhuis

MINECRAFT BOUWWEDSTRIJD

MINECRAFT BOUWWEDSTRIJD: bouw de coolste versie van het Bosbad - middagwedstrijd

13:30-16:00 uur, 8-15 jaar, €15,- incl. leenlaptop

wo, 22 aug/Eemhuis

CONTACT

ZOEKRESULTAAT